Ingen Terug ]

Op 23 juni 2001 was het dan eindelijk zover:

De langverwachte publicatie van het genealogisch onderzoek naar de familie Van Dorland'
en de Markense tak hiervan, 'Dorland'.

Als auteurs en organisatoren hadden wij nooit durven dromen dat er zoveel (meer dan 300!) familieleden aanwezig zouden zijn. Vele van u hebben ons laten weten een onvergetelijk dag te hebben beleefd, voor ons een heel groot compliment. Heel hartelijk bedankt hiervoor. Natuurlijk zijn wij ook zeer benieuwd naar de reacties op het familieboek zelf, nu u het op uw gemak hebt kunnen bekijken. U kunt ons emailen. Uw op en aanmerkingen in zijn algemeenheid op het boek en de familiebijeenkomst publiceren wij op een aparte pagina. Klik hier om reacties te bekijken.

Eén ding mag niet onopgemerkt voorbij zijn gegaan: het vliegtuig met daarachter de tekst: "VAN DORLAND'S WELKOM IN INGEN". Dit leuke extraatje is mogelijk gemaakt door:

  • Van Dorland Steigerbouw, Groningen
  • Bouwbedrijf Van Dorland, Dodewaard
  • Van Dorland Multi Mediaservice, Heteren

Uitgebreide aandacht is er geweest van de media. Televisieploegen van RTL5 en TV Gelderland hebben reportages gemaakt. (Uitzending RTL5: 23 juni 2001, 19:00 uur; uitzending TV Gelderland: 25 juni 2001, om het uur herhaald in TV Gelderland Nieuws). Ook de schrijvende pers heeft de nodige aandacht besteed aan het verschijnen van het Van Dorland familieboek. U kunt hier de krantenartikelen lezen.

Op de familiedag zijn video-opnamen en foto's gemaakt. Inmiddels zijn ALLE foto's beschikbaar. Klik hier.

Nu videostreams van RTL5 en TV Gelderland !!!

Heeft u zelf leuke foto's etc., vergeet deze dan niet naar ons te sturen of te mailen zodat wij ze kunnen publiceren op de website.